onsdag 15 februari 2012

Bring it on!

Ja, va tusan. När vi ändå har sjukstuga kan vi väl fortsätta med mer skit.
Clara har fortfarande feber men den har gått ner något, mer aptit idag både dryck och mat. Nyponsoppa och fruktsoppa samt lite hård smörgås och så chockar hon till på eftermiddagen och äter muffins.
Men det andra då.... Jo hon har klagat på att hon har ont i halsen och fram på förmiddagen idag började hon tappa rösten och va ganska hes.
Är inte febern borta i morgon får jag nog ringa BVC då det är 5:e dagen med feber. Skulle inte förvåna mig om hon har nå skrutt i halsen igen, men nu ska jag inte gå händelserna i förväg.

Efter lunch idag var vi ute en stund för att få en dos frisk luft. Uuuuunderbart väder! Strålande sol och takdropp. Stina testade pulsa i snö med varierande resultat, men sitta i vagnen när hon kämpat en stund ville hon absolut inte så så tråkigt kan hon inte ha tyckt det var. Åka pulka i trädgården var också en hit. Efter omkring 45 minuter gick vi in igen, vågade inte ha C ute för länge med sin feber. Kanske inte är så farligt så länge de inte överanstränger sig?

Nu blir det snart sängen, gäller att passa på att sova när barnen också gör det. Får ligga och tryna med Clara mellan oss inatt igen, det är mys det! Inte ofta det händer att hon vaknar och kommer in till oss om nätterna så man får passa på att mysa även om det är pga trista omständigheter.

Nu ska jag kolla lite på Mästerkockarna på tv, Jisses va duktiga de är!!

Kram på er
/Mallan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar