torsdag 1 mars 2012

Jag vet.....!

Man ska inte gå runt och tänka att det är våren som kommit, det är ju bara 1 mars och många bakslag kan komma än innan våren tar fart på riktigt.
Men jag kan inte låta bli dagar som dessa. Uuuuuunderbara väder!
Gick med Claris till förskolan och sedan hem, hämtade Kia och traskade iväg på promenad. Stina fick sitta upp och kika - allt för att hålla sig vaken. Tycker hon är lättare att lägga på kvällen och hon sover bättre på natten om hon bara sover 1 gång/dag. Men det är inte lätt att hålla sig vaken när vagnen skumpar iväg, och somnar hon vid niosnåret brukar det behöva bli en eftermiddagsmöj också ;)
Dock fixade hon promenaden idag så när vi kom hem packade vi in oss och åkte till Utterbäck för att hämta ett rensband till avloppet i köket, då det blivit stopp där.
Stina orkade vara vaken tills vi åkte hem igen, somnade i bilen och gick att lägga över i vagnen så hon fortsatte sova när vi hämtade Clara.
Väl hemma igen var vi ute i trädgården en stund. Sandlådepremiär för året och för Stina öht. Lite svårt att låta bli att stoppa i munnen förstås men överlag gick det bra.
In och fixade mellis tills A kom hem och nu har Clara och Anders dragit till affären en sväng.
Gyllene måsen till kvällsmat idag... Varför är torsdagar såna dagar man bara inte orkar laga mat?

Trevlig kväll!
/Mallan

1 kommentar:

  1. Härligt! Här är vi också ute mycket.
    Av någon konstig anledning åt vi också Gyllene fågeln mat igår;)

    Ha en bra helg!!!!!

    SvaraRadera