tisdag 22 november 2016

Hej!

Ja, då var vi igång igen. Fullt ös med kommande mattetenta. Idag hade vi seminarium om några artiklar på engelska. Engelska är inte min starka sida direkt. Dock fick jag ett tips av Helena om hur man kan översätta hela filen till svenska direkt. Det skulle jag ha vetat i våras när jag satt och översatt några rader i taget i Google translate... Pust.
Sparade alltså in några timmars plugg på söndagen men satt ändå till midnatt. Likaså igår.
Idag genomförde vi som sagt seminariet, och så ska jag skriva en reflektion till den.
Efteråt var det mer matteplugg, sen åkte jag och hämtade en vinst. Sån himla flax!

På väg dit i bilen ser jag något som rör sig i ögonvrån. En spindeljävel sitter på kanten uppe vid taket/fönstret. Andas. Andas. Bara den sitter still tills jag är framme...
Just då börjar det liksom sprätta i benen på den och den vänder sig om och spatserar iväg liksom upp mot taket och mot solskyddet. Vid det här laget försöker jag skrika ihjäl den samtidigt som jag försöker att inte köra av vägen. Spindeln vänder och traskar iväg i taket mot sidofönstret. Ramla inte ner. Ramla i.n.t.e ner!!!
Den parkerade sig vid handtaget uppe i taket. Jag tog första bästa parkeringsplats och slängde mig ur.
Känslan att lämna den där... Tänk om spindeln va borta när jag kom tillbaka. Då hade jag ju inte kunnat köra hem. Den kunde ju ha dykt upp vart som helst, redo att sätta huggtänderna i mig.
Hade dock tur. Den satt kvar OCH jag fick hjälp av modiga Marie att ta bort den... Så tacksam!
En sån här va det....

Idag ska jag försöka komma i säng före midnatt, huvudet säger att jag behöver det.

Kram till er
M

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar