onsdag 2 november 2016

När man tar en mikropaus...

...för att klämma i sig en banan och en kopp kaffe så kan man också passa på att blogga lite.
Hjärnan går på högvarv.
Ordklasser, satsdelar, fonologisk medvetenhet, att objektifiera språket, texttriangeln och läs- och skrivutvecklingskurvan är bara några av de saker jag ska kunna som ett rinnande vatten på måndag. Då är det dags för tenta i SVENSKA vilket bara ger mig dåliga minnen från högstadiet.
Visserligen är inte kommande tenta i matte heller någon favorit, nästan att svenskan då ligger lite bättre till.

Igår hade vi förlängd telebild och hade redovisningar mellan 08:30-14:00, för att sedan åka hem och tentaplugga igen - all tid tas tillvara på. Redovisningen gick bra, men jobbigt att fokusera så länge då det inte bara var att slappna av när man gjort sin egen redovisning utan man skulle ge respons och konstruktiv kritik på alla andra också.
Men den går att checka av samt ytterligare examinationer som kommit tillbaka med G på. Förhoppningsvis fortsätter det så hela vägen i mål.
Vill bara släppa allt bakom mig och få börja jobba istället. Så det så!

Strax är det dags att hämta barn och en av dem ska skjutsas direkt till kompis. Barnen får vara lediga resten av veckan även fast jag har fullt upp. Något lov måste väl de också få känna av och ladda upp med ny energi och krafter. Inga aktiviteter denna vecka förutom simskola så det känns skönt att inte dra iväg på en massa sånt heller. Eller egentligen är det väl bara jag som tycker att det är skönt... barnen, iaf den största, skulle säkert vilja ha varenda dag uppbokat av aktiviteter om hon fick bestämma.

Nähepp! Onsdag betyder mitt i veckan och nedförsbacke till helg mina vänner!
Kram till er alla
M


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar