tisdag 31 januari 2017

Fryyyser

Hej!
Redan tisdag :-)
I morgon efter lunch gott folk så är det nedförsbacke till helg...
En vecka sedan helsiket med Stinas öra drog igång. Lite segt var dyker upp i örat fortfarande. Om det kom var när pc-kuren var slut behövde vi komma in på kontroll igen. I morgon är dock sista dagen så vi behöver nog iaf ringa och kolla läget vad de säger... I helgen ska vi ju till Sälen och då vill vi ju att hon ska vara piggelin.
I morgon är planen att hon ska till förskolan för hon har varit pigg och feberfri sedan i lördags. I måndags hängde hon med farmor och farfar och idag mormor så hon fick kurera sig lite extra samt att hon ätit pc tre ggr om dagen.

Vi har fått ordning på värmen hemma nu men jag fryser ändå. Är ganska kyligt på jobbet tycker jag, går påpälsad om dagarna men det känns att man drar upp axlarna och liksom omedvetet spänner sig.
Ikväll var Clara och jag på utvecklingssamtal vilket gick bra. Vi tog en liten promenad dit och hem. Lite mysigt bara hon och jag.
Kvällen avslutades med att barnen fick helkroppsmassage med avslutande extra huvudmassage. Förhoppningsvis sover de extra gott.

Åkte förbi nere vid sjön efter jobbet för att reka isen. Blir en tur med barnen på jobbet igen nån dag.

Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar