torsdag 23 februari 2017

Dygn... Har snart tappat räkningen

Idag ringde jag vårdcentralen.
Tänkte att jag skulle få ett slut på detta.
I morse när jag tog en dusch upptäckte jag att luktsinnet var putsväck. Öppnade en ny duschcreme, men kunde inte känna vad den luktade. Paniiik. Och då va jag inte ens täppt i näsan.
När jag torkat mig och tog deodorant - inget. Lite body spray - inget. Va fan. Här gick jag bananas. Sprang runt och luktade på allt möjligt. Det enda jag kände lite grann av var när jag trädde ner näsan i kaffeburken.
Inte sovit alls i natt. Vakat på Stina som haft nära 40 grader och som Alvedonet inte bet på. Jag har haft ont över ryggen och bröstet, hostat och mått illa.
Fick en återbudstid redan kl 9 så det var bara att ge sig iväg. Kändes nästan konstigt att sticka näsan utanför dörren. Sol, snö och kyligt. Hade gärna gått en promenad istället. Men kall luft är inte det bästa för luftrören så jag får gott vänta till jag mår bättre.
Doktorn lyssnade, hmm:ade och skickade iväg mig till labb för ett stick i fingret.
Akut bronkit. Luftrörskatarr eller kraftig luftrörsinflammation. Same same. Det var bara det att det finns inget annat att göra än att vänta ut skiten. Suck. Bra på ett sätt men jag orkar inte. Luktsinnet skulle komma åter (tack o lov)... Men där nånstans valde också rösten att svika mig. Har jag nån kvar överhuvudtaget i helgen får jag vara glad.
Annars har jag orkat hänga i soffan istället för sovrummet idag (sovrummet tog Anders över) Stina har haft 39 i temp hela dagen, men ändå pigg o sådär.
Clara fick under em åka på roligheter med farmor till en lekpark och sen va hemma hos dem. När de kom hem igen vid kvällningen hade de soppa med sig. Så god!

Inatt hoppas jag på lite sömn. Men höll på att somna sittandes förut så det verkar inte vara nåt jag behöver bekymra mig över.

Sov long!
/M

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar