tisdag 7 februari 2017

Gomorron

Sitter i köket efter en avslutad kopp kaffe o frukostmacka. Har öppning idag så ska strax bege mig iväg.

I fredags drog vi till Sälen. Riktigt härlig helg hade vi med goa vänner. Lördagen bjöd på slalom hela dagen för Anders och Claras del. Stina ville inte åka utan vi hade lite marktjänst. Tänkte att vi skulle ta en sväng med längdskidor under em, men då var vi så frusna att vi istället satte oss på afterski.
Åt tacos på kvällen och de som ville bastade. När jag kände att jag ofrivilligt började somna i soffan var det dags att gå o sova. Sovit som en prinsessa i sängen. Anders tyckte det var för hård madrass och har knappt sovit alls. Olika man kan tycka.
I söndags åt vi frukost och städade sedan ur stugan. Avslutade med en lunch innan vi packade in oss i bilen och åkte o hyrde längdskidor.
Clara hittade snitsen och hade ingen lust att vänta på oss och Stina utan hon hängde på familjen Nornvall.
Stina kom dock in i det efter en stund och skidade på riktigt bra. Jag vågade åka i några nedförsbackar och vurpade bara en gång, hehe!
Men så skoj det var att åka!!

Ungarna har haft riktigt skoj i helgen och skötte sig exemplariskt i bilden både dit och hem. Stor eloge till dem.

Jag har åkt på förkylning och känner mig lite sliten av den. Igår var det planeringsdag på jobbet vilket var givande och bra.
Idag ska Stina på återbesök med sitt öra. Det ser riktigt fint ut nu så jag hoppas det är ok även inuti. Tar med båda tjejerna och mormor och försöker också hinna med en sväng på Marieberg och Ikea.

Ha en strålande tisdag!
Malin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar