söndag 19 februari 2017

När man tycker synd om sig själv...

Hej på er!
Va så glad när jag vaknade i morse och kände mig bättre. Strax över 37 i temp och huvudvärken var borta.
Orkade äta frukost men gick sedan och vilade igen... Behöver jag berätta hur frillan står åt sjuttio håll?! Hahaha! Näe, ni kan få se en snygg bild istället.

Och om det var i morse, hur tror ni då jag ser ut nu????? Moahahaha!
Barnen och Anders har haft det gött i skogen med korvgrillning. Hade hellre varit med dem än legat här... Barnen är snoriga och Clara klagade på lite ond hals när de kom hem.
Efter kl 13 nånstans började jag känna mig risigare igen. Anders fick rycka in och jobba men barnen va rätt mojjiga efter skogen så de va nöjda med tv undertiden.
Då började dock min temp stiga igen och var strax uppe på 38,6 trots ipren och Alvedon. Tror nog det är en släng av influensa. Huvudvärken och halsont är nästintill borta, medan snoret o nästäppan ökar. Feber brukar jag aldrig ha. Sist var hösten 2011 (tror jag) när vi åkte till ullared och då hade jag visst halsfluss.
Förkyld o risig blir jag, men oftast utan feber.

Stina blir hemma i morgon. Hon åkte till mormor nu ikväll och ska sova över. Jag ska också fly fältet dit, och kurera mig i hennes soffa, i morgon efter jag kört C. Storstädning på gång av en städfirma jag kontaktat, och behöver alltså hålla mig undan för dem. Ska bli spännande att komma hem sen och se hur det ser ut...

Nu ska jag dricka lite mer, kände förut att det började killa på kinden... Ooops. Vätskebrist på g.
Hoppas att ni håller er friska! Här är det dubbel dos probiotika nu som gäller för att "mota olle i grind".
Kram!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar