måndag 13 februari 2017

Well hello!

Back to normal!
Alla friska(snoriga näsor räknas icke!) och på sina jobb, både stora och små. Skönt!
Idag har varit strålande väder! Lite vårkänslor nästan... Älskar att jag får vara ute så mycket på jobbet. Mindre kul vid busväder kanske, men det finns ju inget dåligt kläder... Ehrm.
Idag var det dock sol och takdropp... Bara fågelkvitter som saknades.
När bustrollen hämtats tog vi en fika på trappen... I SOL!! Första för i år och definitivt inte den sista.


I helgen har det städats hos familjen Lindberg. Gjorde inget annat än att städa på söndagen. Så trött på att städa när man har lite ledigt, men har inte fått till några rutiner än vad gäller jobb och hemma. Det enda vi gör är, jobba, äta, aktiviteter och sova. Städet hinns inte med. Ska kolla upp det här med städhjälp. Om man får dra av på rut blir det kanske inte så farligt... Vi får se. Annars lär jag få in städet nånstans i kalendern varje vecka och inte fuska med det för då faller det direkt.
På kvällen tog vi dock en lite promenad till Aggerudsskolan och barnen lekte i lekparken en stund. Skönt med frisk luft efter en dag med dammsugaren och moppen i högsta hugg...

Nu sitter jag på Claras simträning. Hon hade glömt sina nya simglasögon där och vi trodde att de skulle vara puts väck. Men vi hade flax, de låg i lådan med kvarglömda saker...

Ha en fin vecka!
/Mallan

1 kommentar:

  1. Hej!
    Hos oss gror det lätt igen om vi inte städar med jämna mellanrum. Jag har klurat på att ett schema måste vara bra. Typ att städa ett rum om dagen. Då känns det inte övermäktigt och det känns inte som att det tar "en hel dag". Schema är fixat, bara implementeringen som laggar lite ;)
    Ha en fin onsdag!

    SvaraRadera