tisdag 6 juni 2017

Vattkoppor

Hej på er!
Dagarna tuffar på.
Redan juni... Strax jobbat som förskollärare i ett halvår. Så skönt att inte behöva ha plugg hängande över en på nåt sätt. Haft vårens kurs i icdp dock, men inte som förut.
Visst, då kunde man styra över dagarna på ett annat sätt... Prioritera och omprioritera vad som skulle göras under dagen. Det man inte "hann" på dagen fick man istället så snällt sätta sig med på kvällen/natten.
Nu är det annat. Jobba heltid, apt, styrelsemöten, handledning... Eller andra arrangemang som ska ordnas utöver arbetstid. Det är fullt ös kan man säga. Lite som kanske behöver styras om. Också.

Nu har vi haft lite långledigt. Igen.
Vi åkte inte med husvagnen för vi hade lite att rodda med på hemmaplan. Klippning o två kalas till exempel.
Och tur i oturen att vi var hemma för Stina fick vattkoppor. De ploppade upp under natten till igår. Bara några stycken. Tänkte att det är kanske en prickig korv som vaknar i morse. Men icke. Bara några nya.
I eftermiddag tog det dock fart och inga tveksamheter råder längre. Hon hade också en liten feber topp m 38* under sen eftermiddag, men vid nattning låg det normalt igen. Det som är skönt är att de inte kliar. Håller tummarna att det fortsätter så.

Ha det gott!
M

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar