söndag 9 juli 2017

Söndag

Men ingen ågren över att behöva gå upp o jobba i morgon. Iofs trivs jag så bra på jobbet så nån söndagsångest har jag inte vanligtvis heller, men att vara ledig är ju ändå lite skönare. :-)
På förmiddagen kom Anders föräldrar förbi på fika och nåt som skulle fixas på bilen. Clara o en kompis lekte och efter lunch åkte vi o kastade barnen i sjön en stund. Vart varmt o skönt idag.
Anders o jag hjälptes åt att rensa o klippa häcken på framsidan. Tog ju ner den helt i våras och ogräset tog över fullständigt. Har sett ut som en dikessträng. Men det fanns faktiskt häckplantor där under som också växt en bit.

Fortsatte trimma gräskanter och Anders tog lite som va kvar på häcken mot grannen till. Efter kvällsmat slog tjejerna på en film och Anders och jag tog en promenad.

Måste börja röra på mig. När vi hade Kia gick vi ju varje dag... Planen är att komma ut varje dag under semestern. Det är 4 veckor. Tanken är att man ska fått in det som vana efter det och att lättare unna sig det även när man jobbar...

Nu är iaf barnen nattade och jag har hällt upp ett glas rosé.
Funderar på att ladda hem någon ljudbok. Men jag har lite svårt o komma in i ljudböcker. Lättare för att läsa själv. Får bli en tur till bibblan i morgon tror jag nog.

Tjing!
M

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar