söndag 7 januari 2018

Söndag 7 januari

Sov bättre inatt men inte bra. Drömmer massvis just nu. Och kommer ihåg dem, vilket borde innebära att jag vaknar ofta eller sover lätt. Har inte forskat i om det är bra eller dåligt att drömma mycket heller... Men känns ovanligt då jag oftast sover som en sten från det att jag lägger huvudet på kudden tills det är dags att gå upp.

Körde ett yogapass då jag var nyfiken på nya mattan. Funderar dock på om jag hade den felvänd då händer och fötter gled när man vart lite svett så det va svårt att hålla still i vissa positioner.
Tog sedan en liten runda på skolgärdet. Köpte present till Stina som fyller år nästa söndag, samt ett besök på intersport som resulterade i en fleecetröja på rea :-)
Bakade en glutenfri sockerkaka. Trist när det blir så torrt. Den här vart skaplig, några minuter kortare tid i ugnen kanske gör susen.
Svärföräldrarna kom på fika och sedan var det dags att packa o köra tjejerna till utterbäck för övernattning hos mormor.
Skola och fritids är stängt i morgon och vi jobbar så då löste det sig bra ändå.
Nu slappar A och jag i soffan efter träning, dusch och käk. A körde styrketräning på sitt jobb och jag testade ett nytt yogapass. Vände mattan, vilket fungerade bättre men ändå inte optimalt.

Dagens träning
Yoga nybörjarpass: 30 min
Yoga mjukt pass: 40 min

I morgon är det dags för jobb igen efter skön och välbehövlig ledighet.
Önskar er en fin vecka.

/M

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar