söndag 25 februari 2018

Söndag... Igen


Igår och idag har jag tagit mig ut på promenad. Igår med Diana och Chili som sällskap. Vi gick nere vid sjön och fick till en take away kaffe från pumphuset som åtnjöts vid sjökanten med näsan mot solen.

På eftermiddagen hamnade jag i soffan med varm vetekudde på nacken. Ont. Värk lite varstans. Illamående.
Matt i kroppen idag när jag vaknade och seg fm. Tvingade dock ut mig själv på promenad vid lunch och kvicknade till efter den och lite mat i magen.
Beställde tid för zonterapi till mig själv. Är ju inte förrän i slutet av mars jag har tid för sjukgymnastik.
Clara har ticsat hur mkt som helst i helgen. Nåt verkar ju hända. Om man ser till förut har hon haft massor precis innan det lugnat sig till en lugnare period. Spännande att se hur det blir den här gången och om det är pga zonen det händer saker.
Under em var Anders föräldrar här på fika. De firade Anders som strax fyller år. Och så hade svärmor med sig en sx för att försöka få ordning på tjejernas hår. Båda har slitet hår, men Stina framför allt. Vart sån skillnad! Stina har sett ut att ha så tunt hår, men det är väl pga de slitna topparna.

Lite mer än 1 dm borta. Tjockt, friskt och mjukt.
I morgon ska hon o jag till Örebro för återkontroll med öronen så det läkt ihop fint. Sen är det fullt ös igen som vanligt på vardagarna för oss. Skönt man har helgen att sova och slappa på. Den skulle vara en dag längre dock. Haha!

Blivit förkyld igen.
Kände i onsdags att jag hade lite ont i halsen. På natten vaknade jag och var täppt i näsan. Sen har det kört på i samma anda. Men det blir kanske lätt så. Slutade med pc förra söndagen. Kommer till jobbet med noll immunförsvar där nästan alla barn har snoriga näsor, hostar eller är hemma med feber. Förhoppningsvis stannar det med vanlig förkylning den här gången och att det strax går över.

/M

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar