söndag 18 februari 2018

Söndag

Slutade tidigt i fredags. Hämtade Clara på skolan, Stina hade hängt med kompis hem. Clara och jag drog till Degerfors på zonterapi. Märker ingen skillnad än dock vad gäller ticsen, men man svarar olika på behandling. Barn brukar vara mer mottagliga men man vet ju inte riktigt vad det är som påverkar tics så kanske det inte fungerar alls. Jag vill dock inte vara den som är den utan skulle ticsen inte försvinna kan jag iaf säga att jag har försökt. Gud så jag försökt. Med allt möjligt. Jag har läst och läst och googlat och googlat.

På kvällen kom Annika och Elin. Vi skulle käka koreansk tacos men affären hade inte ens hälften av det vi behövde så det fick bli vanlig tacos.
Och rödvin. Så gott. Drack ett glas vin när ja va på olearys med bland annat gamla jobbarkompisar då i januari, men annars va det runt jul. Har inte känt mig alls sugen när jag inte mått bra.

Igår åkte vi till Örebro med mormor för en sväng på marieberg. Sen fika med brorsan o Angelina på Ikea.
Syftet med trippen var att käka på restaurang på kvällen för att fira ett husköp för brollans del. Så himla kul för dem!
Vi käkade på Hellas. Grekisk kolgrillrestaurang. Jättegott, mycket mat och bra priser!

Idag är det söndag. Anders är på rally, Stina ska strax få hit en kompis men annars blir det ganska lugnt, simskola i eftermiddag och lite andra förberedelser inför veckan.

Tjingeling!
/M

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar