torsdag 1 februari 2018

Torsdag

Hej!
En dipp igen i början av veckan.
Ringde vc i måndags och rabblade upp allt sen i höstas. Hade skrivit ner allt på en lapp, är så lätt att glömma när man väl sitter där i telefonen.
Ledvärken i fingrarna, huvud, nacke, axlar. Förkylning som inte går över etc.
Fick tid idag, hos en neurolog som är där vissa tider. Han checkade igenom mina reflexer och leder, jag fick stå, gå på tå, hälar osv. Lyssnade på hjärtat, tog blodtryck, tog prover. Ja, en genomgång helt enkelt. Han misstänker att problemet sitter i nacken men att de kanske inte är neurologiskt så vi ska testa med sjukgymnastik i ett halvår. Är besvären kvar skulle vi gå vidare med andra undersökningar.
Fick lämna 6st rör blod för bla koll av sköldkörtel, lever, blodvärde, diabetes och nåt mer.

Morgonen började för övrigt med att Stina kräktes. Anders har varit hemma med henne idag och tar även morgondagen.
Håller tummarna att vi andra klarar oss. Jag öppnar i morgon så jag vill inte bli dålig och hitta en lösning till det mitt i natten. Helst.
Efter jobbet var det dags för skräckmötet.
Tandläkaren.
Hon gjorde en undersökning av hela munnen då det var första besöket där, för att få en hälsostatus. Tanden jag bitit sönder levde nog, trodde hon. Så den ska vi försöka rädda med lagning. Jag som trodde nåt helt annat. Hade en till som det gått en flis ur som ska ordnas till samt ett hål i en tand i överkäken. Annars såg det bra ut. Det kändes skönt, och jag känner mig inte lika rädd för att gå dit nästa gång när själva lagningen ska ske.

Snart helg.
Längtar!

1 kommentar: