torsdag 15 februari 2018

Torsdag

Fortfarande inga provsvar. Snart käkat pc i en vecka. Hur tänkte de där om jag skulle behöva byta sort? Märkligt. Får kanske slå en signal i morgon och höra om de kommit bort.
Idag hade Stina med kompis hem från skolan. Clara hade jätteont i sin arm. Hon ramlade på skridskor förra torsdagen och har haft ont sen dess. Och uppenbart ondare idag. Hon fick en shot ipren och jag tänkte att "Ja, bruten är den ju inte eftersom hon kan använda den". Sen tänkte jag att det ändå kanske behöver noteras i journalen på något sätt om det skulle bli framtida komplikationer. Så jag ringde till vc och berättade hur det låg till, lugn som en filbunke... Så här långt.
Tills sköterskan kläcker ur sig att vi bör åka till akuten?! Jovisst. Är det en spricka kanske? Barn har mjukt skelett. Isf behöver det gipsas serru. Jag fick SÅÅÅ dåligt samvete. Här har hon gått en vecka och haft ont liksom.
Sagt och gjort. Hon och jag drog ner dit.
Förberedde oss på X antal timmars väntan.
Men vi fick komma in efter ca 20 min. En läkare klämde, böjde, bände. Men kom fram till att det nog "bara" var uttänjt muskelfäste, vilket kan göra nog så ont. Hon ska käka ipren ett par dagar så ska det nog bli bra. Skönt det.
Fredag i morgon. Freeeeeeedag!

/M

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar