måndag 5 mars 2018

Utbildning

Lite morgonbloggande på hotellrummet.
Åkte till Haninge, Stockholm igår.
By My self.
Tycker inte om att åka iväg på okänd mark själv. Tycker det är jobbigt att inte ha kontroll över situationen. Inte veta vart jag ska, hur det ser ut och hur saker och ting fungerar. Helt annat att ha någon med mig, även om jag inte skulle känna personen så väl är man ändå inte själv.
Nåja. Face your fears heter det ju och det här är en av dem. Bara att bita ihop och köra på. Resan hit gick ju bra igår utan felkörningar så jag hoppas det fortsätter lika bra. Det är en utbildning i I Ur och Skur. Grundutbildning. Vi ska alltså vara ute en hel del så jag har bunkrat upp med kläder. Hoppas jag plockat med rätt. Frysa är inte kul.

Ska hänga här med nyhetsmorgon en stund innan det är dags att leta sig iväg till förskolan vi ska vara på. Ska bara lyckas på ut bilen ur garaget först. Igår ville inte porten öppna sig när jag provade. "Den har krånglat lite" sa de i receptionen "kommer du inte ut i morgon bitti får du ringa hit så får vi ringa vidare" Ja just det. Precis vad man vill krångla med på morgonen.... Not.

Ha en fin måndag!
Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar