söndag 10 juni 2018

Juni

10 juni... Lite nedräkning har jag allt till semestern nu. När det är såna här varma goa dagar vill man fortsätta slappa.

I veckan har vi haft sommarfest med Claras klass, men även med de äldsta barnen på mitt jobb. Onsdagen var röd och vi var lediga. Kändes konstigt med en dag mitt i veckan och jag var lite dagvilsen på torsdagen. Lite känsla av måndag på nåt sätt. Va lite kyligt i början på veckan men det ordnade upp sig i slutet på veckan igen, vilken tur.
I fredags firade vi Sandra som tagit studenten. Nyss jag gjorde det ju... Eller inte.

I lördags hade vi grillfest i trädgården. Satt ute till midnatt och hade en jättetrevlig kväll.
Idag var det dags för bortamatch i Karlstad. Vinst med 10-5.
Varmt även fast vi körde på eftermiddagen så efter vi käkat kvällsmat i Karlstad drog vi till en badplats s tjejerna kunde doppa sig.


I morse vaknade jag vid 4 och kunde knappt andas. Det luktade rök och ute var alldeles dimmigt. Visade sig vara brandrök från Björneborg där en skogsbrand härjade.
Vi fick stänga alla fönster och gå ner o lägga oss i soffan för det kändes inte så bra att dra i sig den där röken.
Vid kl 6 hade vinden vänt, för det var mkt lättare luft ute. Kunde vädra ur övervåningen och fortsätta sova i våra egna sängar igen. Läskigt med skogsbrand, men inte så konstigt med tanke på hur torrt det är i markerna nu.

Ny vecka på g och vi kör en till sommarfest i morgon med Stinas klass, besök till osteopaten tisdag, fotbollsmatch hemma på onsdag och intervjuer för mig på jobbet, och så skolavslutning på torsdag. Den går nog försvinnande fort den här veckan också.

Tjing!
M

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar