söndag 24 juni 2018

Midsommar

Har vi firat både på jobbet och "på riktigt".
I onsdags hade vi midsommarfirande på förskolan. Till lunch åt vi lax, färskpotatis och sill samt jordgubbar och glass till efterrätt. Vid tre kom familj och släkt till alla barn för dans runt stången, skönsång av barnen, avtackning av de stora som ska upp till förskoleklass samt fika.
En mysig eftermiddag.
I torsdags var jag ledig. Hade besök hos ny osteopat inbokad. Rätt nervös innan. Den jag gått till fyra gånger innan knäcker inget men det gjorde denna.
Han trodde för det första inte att det var ischiasnerven som var i kläm utan L5 bekymmer. Han knäckte sedan igenom nacke och rygg. Det gjorde inte så ont, va mest obehagligt. Sen bokade vi in ett besök för "finjustering", som han kallade det, nästa fredag.
Efter lunch åkte vi med husvagnen till Råda för midsommarfirande.
Förra året missade vi pga vattenkoppor.
Torsd och fredag var växlande med regnskurar och kyligt. Tur jag hade vinterjacka med mig. Vi åt gott och hade trevligt ändå.
Lördag sprack det upp och solen värmde.
Barnen badade och vi satt ute hela dagen. På kvällen grillade vi och satt långbord. Synd att Tyskland fick in 2-1 mot Sverige när det var 10sek kvar av VM-matchen i fotboll. Nu får vi hålla tummarna på onsdag mot Mexico.
Stina övervann sin rädsla att cykla på sin större cykel och sen körde hon glatt omkring på campingen.
Helgen gick fort och nu väntar en spännande vecka på jobbet.
Värmen ska komma tillbaka och jag vågar knappt säga att det känns bättre i ryggen.
Tjohej!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar