lördag 14 juli 2018

Lördag

Vaaaarmt och skönt.
Nu tar man det för givet. Skulle jag vakna i morgon och det regnade och var 16 grader skulle jag bli såååå besviken.
Vi grejade lite på fm och käkade tidig lunch,sen åkte vi till Mölle igen. Trodde det skulle bli kort bad för molnen tornade upp sig från Örebro. Dock höll de sig kvar där så vi hade strålande sol och bris. Bris = för kallt för Malin att bada. Finns ingen vits att bada om jag inte håller på att gå åt på stranden liksom.
När vi sedan fikade på em lyckades Clara bli stucken av en geting så då tappade hon badsugen. Anders och Stina badade en stund till innan det var dags att åka hemöver. 4h på stranden får man vara nöjd med. Köpte med ingredienser till pizza och lördagsgodis, sen fyllde vi lilla barnpoolen Anders rotade fram på vinden. Hemma hade vi nämligen ingen bris = lätt att känna sig kokt. Så hemma doppade jag mig i knappt 20 gradigt vatten för att orka vara kvar ute i solen.
Men visst tär värmen, så trött på kvällen.

Min pizza ikväll vart en copy av en jag åt i Stockholm i höstas med chevreost, päron, citron och ringlad honung över. Toppade med lite grönt. Den är speciell. God men man får inte lägga på för mkt. Tror jag glömde några nötter på, kanske valnötter men det gjorde ingenting.
I morgon har jag ställt klockan, vilket jag inte trodde jag skulle behöva göra nån gång under de här veckorna, men mer om det i morgon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar