onsdag 11 juli 2018

Onsdag!

Och... Trumvirvel... Stranden!
Hängde lite hemmavid på förmiddagen först. Jag sprang samma sträcka som i förrgår med en förbättring på 1:09. Vi snackar inga längder än... Har börjat lilla svängen som är 2 km. Men det är tillräckligt för att jag ska va helt slut och svetten sprutar. Nöjd att ta mig runt utan att gå även om tiden inte är att skryta med.
Undrar hur länge jag behöver träna för att känna mig såhär.

Satt ute på altanen med kaffe och solen som sällskap. Njuter nu. Så skönt att vara ledig. Och att verkligen gå på sparlåga. Ladda upp. Umgås med familjen och ta dagen som den kommer. Hänga på stranden, värmen som är och solen.

Till veckan blir det husvagn i allafall. Vi börjar med Vadstena på måndag, där bokar man inte i förväg så vi får väl se vad det finns för platser när vi kommer fram. Åker med vänner så förhoppningsvis finns det platser ledigt nära varandra.

Ramlade över den här texten förut idag. Kändes som att den var skriven till mig. Nåt jag skulle behöva läsa varje morgon när jag vaknar

När vi käkat drog vi som sagt till stranden och gottade oss. Innan vi åkte hem gick vi upp och sa hej till tjejernas farmor o farfar som just kommit hem från två veckors semester.
Det va den dagen.
Nu sitter jag och smuttar på ett glas vitt, tjejerna kollar tv och Anders är och tränar.

1 kommentar:

  1. Oj va många inlägg. Kul! Och du badade visst innan mig i år ;)
    Bra jobbat med löpning och träning, bara att hänga i, sen blir det vana som är svår att bryta.
    Ha en skön torsdag (tror det är torsdag idag i alla fall....)
    Kram!

    SvaraRadera