tisdag 31 juli 2018

Tisdag

Torsdagen och fredagen på kusten var toppen! På torsdagen badade vi hela dagen vid lagunen med Florenius och Svahn. Käkade hämtpizza till lunch och bara hade det gött.
På kvällen gick vi ut och åt i Strömstad på en restaurang som hette Skagerack. Tog en fisksoppa som var god, men liten och hade kanske passat bättre som lunch.
På fredagen checkade vi ut men stannade kvar och badade under dagen. Vädermässigt bästa dagen så det kändes lite surt att åka hem på em. Stina kom igång och hoppade från bryggan till Claras förtjusning. Varför släppte inte det i början av veckan kan man ha önskat.
På väg hem vart det varmare och varmare och för kisspaus i Säffle stod det 33 grader på termometern. Med andra ord åkte vi bara hem med vagnen, plockade med oss badkläder och schampo och tvättade av oss all bilsvett i Labbsand.

Där fick Anders också sin vigselring tillbaka. Ganska så häftigt att den under torsdagen hittades av en liten flicka, lämnades in till restaurangen i Labbsand, de gör en efterlysning på fb, jag svarar utan några stora förhoppningar, men det ÄR den. I fem år har den legat och svalnat i vattnet och sanden i Labbsand innan den hittades igen. Rätt fantastiskt.

I lördags kom brorsan, Angelina och mamma hit och käkade lunch och fika.
I söndags blev jag faster åt en underbar liten prins. Olof ska vår nya kärlek heta och vi längtar efter att få träffa honom för första gången.

Igår kom ett företag hit som ska borra för bergvärme. De fixade det under dagen och idag ska det grävas och dras rör.
Barnen och jag åkte till Mölle efter lunch för bad. Vi mötte upp Emma och barnen, Annika och Wiktor samt Alexandra och Levi. En väldigt varm och härlig eftermiddag. Vi käkade burgare till kvällsmat och sedan slappa på altanen med vin och ljudbok. Har lyssnat på de tre första böckerna i hammarbyserien. Väldigt bra böcker tycker jag och lätta att fastna i.

Idag ska jag tvätta sängkläder och städa lite på övervåningen, sen i eftermiddag ska vi träffa efterlängtade vänner i Karlstad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar