fredag 10 augusti 2018

Fredag

I tisdags spelade vi minigolf med Vähäkaris på fm. Shit vad jag är dålig på det! När vi spelade i Askersund började det så bra. Ni vet när man nästan blir lite stöddig, men skrattar bäst som skrattar sist. Fick bara 7:or sen på slutet. Den här gången gick det ungefär samma fast inget "wow" ens i början, haha!
Efter lunch lämnade vi barn hos farmor, farfar och mormor sen åkte Anders och jag till Karlstad för räkkryssning med Sussie och Daniel. Gott och jättetrevligt.
På onsdagen vart det som vanligt att jag plockade lite, fortsatte städa med andra ord. Det ena drar med sig det andra liksom.
Sen hade jag klipp och färgtid. Ny salong och frisör. Var rätt nervös. Gjorde inte direkt nån koll när jag bokade eftersom jag bara hade panik och tog första lediga tid. Sen hörde jag efteråt vissa som inte hade blivit nöjda. Men så är det ju kanske överallt tänkte jag och avbokade inte.
Väl där, klippt färgad, slingad och fönad satt hon där och glodde tillbaka på mig i spegeln. Inte hon som va 37 sist hon räknade efter utan hon som åldrats till 55 på ett par timmar. Grå (!!) slingor var väl inte riktigt vad jag hade tänkt till det ljusbruna. Klump i magen, gråten i halsen och en hjärna som endast kunde tänka "åk förbi Ica och köp hårtoning på vägen hem".
När frisören dock själv säger, va tycker du ska vi lägga i mer guld, de vart väldigt kalla slingorna, var jag inte sen att hålla med. SÅÅÅ. Tre timmar tog besöket. Pust. Men guld gjorde susen och det vart inte lika mkt kontraster. Tveksam dock om det blir något nytt besök där.
Igår hade vi spanat in vädret och efter lunch skulle det vara fin fint badväder.
Packade oss iväg och tog ett varv på marieberg på förmiddagen, Åkte vidare till Harge i Askersund, käkade lunch, betalde in oss till poolen och hängde där till strax före det stängde kl 18.
Skönt med en till ordentlig sommardag innan vi börjar jobba på måndag.

Idag vaknade vi till åska, några smällar nära men i övrigt mest muller på håll. Dock hamnade hela familjen i vår säng så vi har inte sovit så värst nån av oss.
I morgon vankas fotbollsmatch i Sunne samt kräftor och goda tillbehör på kvällen med mamma, Magnus, Angelina och lille Olof. Vi längtar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar