söndag 26 augusti 2018

Inskolning

Den här veckan har jag haft inskolning.
Hade två förra hösten jag ansvarade för men de var syskon och väldigt smidiga därför. Nu var det nytt. Nytt barn och nya föräldrar. Jag var ganska nervös.
Veckan gick dock jättebra och över förväntan. Avslutade fredagen med bravur. Hejja mig! Strax efter smög skallebanken på och jag vart kolossalt trött. Lite tunnelseende får man vid inskolning kände jag. Och hjärnan arbetar febrilt för att uppmärksamma allt som sker runt det nya barnet. Nu hoppas jag att det även fortsättningsvis kommer gå bra.

I tisdags hade äntligen Clara massage igen. Vart ett ganska långt uppehåll över sommaren och jag tror att de här tillfällena gör henne gott.
Sedan åkte jag tillbaka till jobbet för apt.
I onsdags hängde Clara med kompis hem, så jag cyklade svängen förbi där när jag slutade. I torsdags hade Clara fotbollsträning igen och när hon cyklat dit åkte vi andra o handlade.
I fredags hade båda tjejerna lek-dejter efter skolan. Det regnade men vi va sugna på grill så det fick bli flankstek och kyckling på grillen med potatisgratäng till.
I lördags var det mera kompisar här. Anders åkte och tränade och mamma kom hit så gick vi en promenad.
På kvällen kom Linnebäckarna. Vi beställde pizza och satt o tjöta en stund. Gott och trevligt.
Idag har det varit fotboll i Arvika. Vi hade tur med vädret Men inte lika tur med spelet. Arvika var riktigt duktiga och hade mycket bättre passningsspel och tryck i skotten.
Förlust med andra ord. Trist men man lär sig av att förlora också - såklart.

När vi åkte hem svängde vi in på Ikea.
Matta till Claras rum, taklampa till vardagsrummet och lite annat smått och gott fick följa med hem. Passade även att ta kvällsmat där så va ju det kirrat.

Nu är vi redo för en ny arbetsvecka som slutar redan på torsdag.
Kan säga att det är nedräkning nu...


/Malin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar