måndag 6 augusti 2018

Sista veckan

Måndag och sista veckan på semestern.
Förra veckan var vi mestadels hemma eftersom de borrade för bergvärme. Denna vecka såg inte toppen ut vädermässigt därför valde vi att göra dagsutflykter istället för att åka med husvagnen. Har en hel del att plocka med hemma också.
Så vad har hänt sedan sist.
I fredags åkte vi till sannabadet i fjugesta. Och det vart ett kort och dramatiskt besök. Anders första åk i vattenrutschbanan resulterade i krasch och när han kom ner i poolen blödde han från huvudet och var förvirrad och svarade konstigt. Jag fick hjälp av personal att plåstra om honom medan jag ringde ambulans.
9 stygn över ögonbrynet, men han hade tur att inte få hjärnskakning trots minnesförlust och kraftig smäll. Usch. En otäck och jobbig eftermiddag. Annika hämtade upp barnen på akuten i Örebro så de inte behövde sitta där och vänta och på kvällen grillade vi i deras stuga och barnen hade åkt båt och badat.
På lördagen tog vi det lugnt. Vi besökte nya kusinen i Örebro. Så himla, himla go. Lille Olof. På kvällen firades kusin Lina som fyllt tonåring. Barnen badade pool och vi bjöds på go tacos.
Igår städade jag hela dagen. Usch. Ser ut som en rövarkula här hemma och man har ingen lust att vara hemma över huvud taget. Anders städade i källaren och sedan putsade han alla fönster vilket blev stor skillnad. Vet knappt när det gjordes senast.
På kvällen gick mamma och jag på bio. Mamma Mia 2. Såååå bra!!
Sen lite slappande i soffan innan sovdags.
Idag fortsatte städet. Rensade i tjejernas garderober och plockade lite var stans. Fortfarande inte färdig. Har lite ren tvätt att sortera in, dammtorkning och svabba golv nere. Annars får det duga.
Så skönt efteråt när det är gjort.
/M

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar