söndag 19 augusti 2018

Söndag

Nu ska vi se sen sist.
Jobbade kort dag i fredags. Clara skulle vara själv hemma men ringde innan lunch och meddelade att hon skulle cykla till kompis.
Stina hade planerat sen dagen innan att jag skulle släppa av henne hos kompis efter fritids. Helt plötsligt vart jag med andra ord ensam. Konstig känsla. Satte mig i soffan för att vila trötta fötter som inte riktigt kommit igång. Så tyst.
Slog på musik och tog tag i fredagsstäd istället. Ganska lättstädat när man försöker plocka efter, hela tiden. På en timme hade jag dammat, dammsugit, torkat golv och skurat toaletterna.

Slog på kaffe och satt mig vid köksbordet lagom till Anders o Clara kom hem. Gjorde oss klara för att hämta upp Stina och kompis för kalas på lek och luft i Kristinehamn. Vi andra käkade ute medan vi väntade.
Fotbollsmatchen på lördagen vart inställd till förmån för lilla VM för de äldre tjejerna. Gjorde inte så mycket då vi var lite slitna allihop. Åkte ut till Amnki och Henriks stuga på eftermiddagen för kräftskiva. En trevlig kväll och så härligt stugan låg. Synd på vädret som inte visade sig från sin bästa sida.

Idag har varit lite fix med allt möjligt. Anders har påbörjat målning av fasad på sidan ut mot gatan. Den har varit typ randig sedan ett fönster lades igen och ny panel sattes upp. Sedan fick vi lunch i utterbäck och hade turen att få gosa med lill-kusin Olof.
I eftermiddag har vi gjort rent hamsterburarna och sen tog vi en cykeltur, tjejerna och jag, när Anders tränade.
Dagen avslutades med tacokväll samt skönheten och odjuret på tv innan två förväntansfulla tjejer nattades. I morgon börjar skolan igen. Ettan och fyran.
Helt galet.

Vi hörs!

1 kommentar:

  1. Ja visst är det galet. Vart tar tiden vägen?
    Ser ut som ni haft en härlig helg. Vår helg har också varit sådär lugn o skön som man önskar alla helger var! Kram

    SvaraRadera