torsdag 2 augusti 2018

Torsdag

Dagarna tickar på.
I tisdags eftermiddag åkte vi till Nornvalls i Karlstad. Soligt och riktigt varmt. Vi badade vid Getingberget och sedan åt vi god mat och satt ute till omkring 12 på natten innan vi åkte hemåt. En riktigt härlig eftermiddag och kväll.


Igår var vi till Mölle och badade med Annika och Wiktor. Det var varmt men mulet.
Lunchen åt vi i Utterbäck hos mamma.
Sedan fick det bli en tur till hembygdsgården och fika med Anders föräldrar. De följde sedan med hem till oss och vi åt gemensam kvällsmat.
Senare på kvällen gick Diana och jag Högåsen runt. Landade på lite mer än en mil och nästan 2h. Efter det satt vi på hennes altan, drack vin och tjötade till närmre 01. En trevlig kväll.

Idag plingade elektrikern på kl 07 och drog igång med att installera bergvärmen.
Strax efter kom rörmockarna och de var i full gång. På ett sätt är det ju bra att vi har semester, men det är lite segt att bli låst hemma också. Jag hoppas det rullar på här och de blir klara idag. Hur det fungerar sen lär ju märkas till vintern... Hehe.
Idag har Clara kompis här, jag har varit på jobbet och förberett för de som börjar på måndag och efter lunch tänkte jag att vi skulle kunna åka och bada någonstans. Möckeln är uteslutet då det är fullt av bakterier och algblomning men tänker att kanske lunedet eller lersjön kan fungera som alternativ.

/M

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar